nedeľa, novembra 04, 2007

Postrehy

Prosím, adresujte svoje nápady, návrhy na zlepšenie, názory na tento blog a kritiku do tejto témy.

9 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

No keďže táto stránka je pekná a páči sa mi...tak by bolo dobré raz za čas ju zaktualizovať =D

right side povedal(a)...

Tato stranka je aktualizovana tak casto ako to len ide. Dakujeme za prispevok

Anonymný povedal(a)...

www.nacionalistekopr.wordpress.com

Anonymný povedal(a)...

na dejepise ste co robili haa??? preukazte sa vy tupci arijskym povodom ukazte mi blond vlasy modre oci ,,,vy ste neni nazkovia nazkovia padli v 45 inak by aj vas nalozili na dobytcak´ktory si mimo reci aj zasluzite dobytok do dobytcaku patri,, konecne by to bolo tak ako to ma byt!!!

Anonymný povedal(a)...

nackovia a im podobne bytosti dobre počuvajte-chodte do kravskej piči-chudak kravka

Anonymný povedal(a)...

vy ,že mate nepriatelov-vy ste nepriatelia chudáci,honosi,vypatlanci-steroidove spuchliny,notorici-to ste vy nacisticka špina sveta-mate to aj tak sledovane vy vykurvenci vyjebyný,ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!

Anonymný povedal(a)...

pre Morana-ty skurvena naci-stetka-aby ta do riti vykurovalo 10 cernochov z riadnym kokotom -ty piča vyjebaná -dufam,že si holiš piču ako tvoji sukmenovci gebule.dufam,že vas vsetkych pozatvaraju buzny

Anonymný povedal(a)...

Týmto veciam sa venujem ešte len krátko, ale rada by som o tom chcela vedieť, čo najviac. Na tejto stránke mi chýbajú popisky a vysvetlenia istých vecí. Zoberte si ľudí, ako ja. Celý svoj život som žila so zavretými očami. Nemala som k takýmto veciam prístup a teraz, keď sa o to zaujímam, poriadne neviem čo je čo. Tí, čo tu píšu kritiku sú tak isto zaslepení, ako som bola ja. Ľudia stačí len otvoriť oči a pozrieť sa okolo seba ako sa tu dnes žije a kto má aké práva. Slušný človek, čo celý život pracuje, aby mohol svojej rodine dať, čo si zaslúži je odkázaný len sám na seba. Ak chce pomoc od štátu,tak na to nech radšej zabudne. Ten radšej bude pomáhať prisťahovalcom a černochom, čo sem priniesli drogy a pohlavné choroby. O tom by sa malo viac písať lebo pred verejnosťou je všetko utajované. Podstatné veci sa so správ nedozviete. Rada by som sa aktívne zapájala a zatiaľ hľadám cestu ako.

Anonymný povedal(a)...

Chcem sa spýtať či sa tu dá dakde pozrieť kto je na zozname ľudí ktorí budú potrestaní .... VIETE DÁ SA TO TU DAKDE POZRIEŤ? LEBO CHCEM ZISTIŤ ČI TAM UŽ NIESOM, PO PRÍPADE BY SOM SA UDAL.. VIETE JAK TO JE :)