štvrtok, októbra 30, 2008

(NE)Aktivita Right Side

V prvom rade sa chcem za seba ospravedlniť každému, kto navštevoval náš blog a bol prekvapený poslednou aktualizáciou, ktorá bola pred mnohými mesiacmi.

Neexistuje pre to nijaké ospravedlnenie, čo si veľmi dobre uvedomujem. Ale tiež nie je ľahké viesť podobnú stránku a udržiavať ju aktívnu, ak na nej robíte sám. Pod moju neaktivitu sa podpísalo mnoho faktorov, najčastejšími z nich však boli osobné problémy, nech už akokoľvek súviseli s pronárodným hnutím.

Ale náš čas strávený mimo aktivity na tomto informačnom kanáli nebol premrhaný. Čiastočne sme sa venovali aktivite a spolupráci s inými organizáciami či webovými stránkami, s ktorými zdieľame rovnaké či podobné názory.


Týmto príspevkom by som rada vyjadrila, že my, prispievatelia tohto blogu, stále nesieme hrdosť a česť v našich srdciach, ktoré horia pre naše ciele.


Počas nasledujúcich dní sa budem snažiť o masívnu rekonštrukciu týchto stránok. Nie som si istá, či tento blog ešte bude obnovovaný. Možno bude, možno sa presunieme pod iný projekt a možno začneme úplne od začiatku. Jedno je však isté: že ešte stále máme čo povedať a že sa nevzdáme!!!

Žiadne komentáre: