nedeľa, apríla 20, 2008

Adolf Hitler oslavuje 119. narodeniny


Nech mu je zem ľahká, víťazstvu zdar!

Taktiež všetko najlepšie všetkým oslavujúcim ;)

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

nerada ti to vravim ale kebyze zil vsetci slovaci by sme boli v piiiii .... ci uz v koncentrakoch (ano aj biely predstav si) alebo by sme pre neho boli len spina...nooo ale vy ocividne viete o histori tak holy kkt ... skuste sa niekedy kuknut aj do historie co? pravdu powediac so slovakmi v jeho plane ani nepocital len ich chcel vyhladit ...

Anonymný povedal(a)...

nech mu je zem tazka, debil jeden.

Anonymný povedal(a)...

Vám to tu pekne fajčí na rozum, ako môžete chváliť a uctievať zakomplexovaného polovičného žida, akým Adolf Hitler bol, a vyvyšovať bielu rasu nad ostatné ?? či nemáme rovnaké city ako černosi ? Alebo sme snáď menej zraniteľnejší ako číňania ? Všetci sme vo svojej podstate rovnakí a všetci sme obyvatelia jednej planéty, a stačilo by, aby si toto všetci ľudia uvedomili - Celý svet by bol zrazu celkom iný !!

Anonymný povedal(a)...

Keby ste naozaj vedeli, kto to bol Hitler, tak by ste zaiste neoslavovali jeho narodeniny.Za jeho vlády by ste totižto skapali aj vy.Hitler bol šovinista,čiže miloval Nemecko a nenávidel všetky ostatné štáty.Asi neviete, že okrem židov,cigáňov,homosexuálov atď. zabíjal aj Čechov,Slovákov a Poliakov.Za čistý národ považoval Nemecko, za čistých ľudí považoval Nemcov.Takže ak si myslíte, že by prijal tie vaše tupé, plešaté hlavy ,tak ste na omyle. A zamysleli ste sa už niekedy aj celkovo nad fašizmom ? Hmm, asi nie. Zoberme si takého Hitlera. Jasný príklad toho, ako si fašisti serú do huby.Stačí si prečítať jeho biografiu. Svoj rodný list zrovnal so zemou a prísne zatajoval svoj pôvod. No prečo asi ? Žeby bol taký istý, ako tie jeho obete ? ..Keby bol naozaj taký "čistý" za akého sa považoval, tak by to určite neurobil...

Anonymný povedal(a)...

suhlasim zo vsetkimi anonymmi co su proti fasizmu som zvedavi vy nackovia ci by ste stale uctievali adika keby vas dal do plynu hmmm????

Anonymný povedal(a)...

šeci tu píšete len židovské klamstva čo ste sa naučili v dejepisoch :D nezabudnite že vítazi píšu dejiny a aj také klabosi ako že bol polovičný žid :D žiovský holiwood a podobne media vam zatemneli mysel vy chudaci a židovský otroci :)