sobota, apríla 26, 2008

Rob so sebou niečo, biely človek!

Pod pojmom "boj za pro biele účely" sa mi vynára hneď niekoľko vecí. Je dôležité bojovať fyzicky ale aj formálne - a teda politickou cestou. Meč v ruke je pre mňa rovnako dôležitý ako pero. Pero objasňuje a stáva sa nástrojom na vyjadrenie pocitov, cieľov, emócií,... Aj keď, ako i David Lane povedal, slovo bez meča stráca na autorite. Mnoho ľudí sa radšej uchyľuje buď k jednej, alebo druhej oblasti (čo ale nepovažujem za zlé- práve naopak). No i tak musia obe strany čeliť rúznym nástrahám a nebezpečenstvám reálneho sveta, v ktorom žijeme.

Naša blízka budúcnosť nie je nikdy istá vzhľadom na vieru, ktorú nosíme v srdciach. A tak sa často stáva, že napríklad i tehotná biela žena končí na zemi s početnými ranami. Tá najväčšia rana ale zostáva na duši najbližších, pretože vo svojej bezmocnosti - keď v tom okamihu neboli pri obeti a nemohli jej pomôcť. To sú prípady, kedy skutočne nezaváži, akou fyzickou silou disponujeme.

No mnoho ľudí v sebe zdravého ducha úplne pochovali a vzniesli tak na seba dobrovoľne hrozbu, že sa im môže nejaké nešťastie prihodiť. Veľa dnešných ľudí zabúda na to, že biely človek má byť rovnako psychicky vyspelý ako fyzicky zdatný. Napokon, príroda si nás zariadila tak, že zotrvajú len tí najsilnejší. Je veľmi dobré vyvíjať zdraviu prospšené aktivity miesto večného vysedávania pred monitorom a pohodlného ničnerobenia.

Zmeniť to môžete veľmi ľahko. A takmer okamžite. Dokonca zabijete dve muchy jednou ranou, ak si za svojho nového koníčka zvolíte nejaký zo širokej škály bojových umení. Podľa menšej ankety sa väčšina opýtaných venuje kick boxu alebo tradičnému boxu. Odzneli aj iné odvetvia ako obranná craw maga alebo dynamické taekwon-do. Ak si myslíte, žena skupinové tréningy nie ste pripravení, stačí si zadovážiť na miesto vášho tréningu základné potreby a vybrať si z tisícok nahrávok zo skutočných tréningov zverejnených na internete.

Nemôžete vedieť, koľkokrát ešte (úspešne) tou tmavou uličkou, ktorú by ste beztak najradšej spálili alebo kedy vám priletí odzadu sklenená fľaša do hlavy. A koniec koncov, má to ešte jednu pozitívnu stránku- v zdravom tele žije zdravý duch.


Pripravené pre magazín AWS

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Takze mily moji arijsky bojovnici... oblubujete bojove umenie krav maga? Je to izraelske bojove umenie (ano pise sa to krav maga), ktoreho historia siaha do obdobia prveho slovenskeho statu na cele s Tisom. Jeho zakladatel Imrich Lichtenfeld bol mlady zid vyrastajuci v bratislave a toto umenie vznikalo pocas poulicnych bitiek proti takym ako ste vy. :) Pise sa tu o zbitych bielych tehotnych zenach....ano, pocul som uz o takych pripadoch, kedy ste zbili tehotne biele zeny. Ta vasa "ideologia" je skor MYTOLOGIA... Prajem vela "uspechov" vo vasom pseudoboji........a vlastne preco sa na to nevykaslete? Bojovat sa ucite od zidov, bielych napadate najme vy, kosovo je rovnako hitoricky neoddelitelna sucast srbska - ako slovensko je historicky sucast rakusko-uhorska, pysite sa aky ste hrdy krestania - ale pritom uctievate nordickych pohanskych bohov (rovnako pohanskych, ako su africky kmenovy bohovia), odsudzujete vychodne kultury - vas hlavny symbol ste vsak UKRADLI na vychode :))
Vecsina vasich argumentov si navzajom odporuje....a ktomuto zaveru dokaze dojst clovek aj bez toho aby vam oponoval, staci vas len pocuvat :)) Ak vy mate byt elita bielej rasy, tak biela rasa ma pred sebou 1, nanajvys 2 generacie...

Anonymný povedal(a)...

A inac, stavim sa, ze moj prispevok zmazete. Pretoze aj ked pisete o intelektualnom rozvoji jednotlivcov vo vasom hnuti, tak su to len dristy. V skutocnom "suboji" pero vs. pero, nemate nikdy sancu. Vasa mytologia nema nic spolocne s realitou a patri len do historickych romanov.