sobota, apríla 26, 2008

Novodobí revolucionári?

Už dlhšiu dobu pozorujem úpadok ľudí v hnutí a neaktívnosť mnoho členov. Čím to asi bude? Je to strach zo systému, ktorý každým dňom nás utláča, verejnej mienky spoločnosti alebo z nevedomosti ako byť aktívnym?
Každý vraví len o tom čo je zlé a kto je toho príčinou. Každý čaká len na akúsi revolúciu a na lepší svet. Lenže málo ľudí sa snaží o zmenu. Ak chcete niečo zmeniť vo svete a vo vašom okolí tak začnite najprv sebou! Ak chcete revolúciu vo svete tak revolúcia musí najprv vypuknúť v každom z nás! Určite každý z vás stretol mnoho ľudí, ktorí sa považovali za “revolucionárov” ale v skutočnosti za nich sa považovali len oni sami. Nesnažili sa o žiadnu zmenu, neštudovali dané problematiky, nesnažili sa rozšíriť svoje poznania a schopnosti, neudržovali sa vo fyzickej forme. Naše hnutie nepotrebuje ľudí hlúpych, pokorných, slabých, nečestných, lenivých, ľudí bez hrdosti a cti. My potrebujeme ľudí ktorí by mali byť príkladom pre druhých, hrdých a rasovo uvedomelých. Treba sa riadiť, že len vzdelaní a uvedomelí zvíťazíme.
Ako som vyššie spomenul je potrebné na sebe pracovať.
Či už tréningom tela ale i tréningom mysle. Hodina tréningu denne v posilňovni alebo trošku povenovať sa bojovým športom, či ísť do prírody zabehať pre lepšiu kondíciu nikomu nezaškodí, ba naopak.
K posilneniu sile mysle je dobre si večer pred spaním prečítať dobrú knižku. Čítanie podporuje všestranný rozvoj človeka. Či už predstavivosť, morálne sebavedomie, zlepšuje výslovnosť. Literatúry na výber je neúrekom od kníh zaoberajúc sa históriou, náboženstvom, cudzojazyčnou literatúrou cez romány, psychológiu, filozofiu až po bájoslovia, legendy a povesti.
Dobre spravíte ak sa začnete aj lepšie stravovať. Nepite nezdravé malinovky, nejedzte sladkosti. Prestaňte holdovať alkoholu a cigaretám. Škodí to zdraviu viac než si myslíte, a ide to do peňazí, ktoré môžete využiť oveľa efektívnejšie.
Časom keď budete takto uvažovať budete chcieť sa zdokonaľovať, vyšplhať sa čo najvyššie tak sa vo vás všetko slabé premení v silu, prinútite slabosť aby zmizla, klesla do hĺbky zabudnutia a upadla.

Od: Berserker

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Trosku sledovat weby aktivitstov nasich susedov z Ciech.

www.nacionaliste.com

Vylepovanie plagatov,nalepiek,rozhovory z ludmi "mimo" hnutia o problemoch a moznych rieseniach,spolupraca a riesenie problemom spolocnymi silami,mesto s mestom,finacne zbierky na POW a tak dalej,staci len chciet a prestat dristat pri pive a aj nieco poriadne sa chytit.